Hoe is gezond?

Gezondheid, daar draait het momenteel allemaal om. Hoe bereik je gezondheid? Sommigen zoeken gezondheid thuis, geven er de voorkeur aan hun huis niet te verlaten en leven daar in de illusie van veiligheid. Er zijn hier geen ander of vreemden, het is schoon en je kunt er niet besmet raken Anderen zien gezondheid in contact met andere mensen en het maakt ze ziek om hun geliefden niet om zich heen te kunnen hebben en ze aan te kunnen raken.

Dan zijn er mensen die zo gezond mogelijk willen leven om hun immuunsysteem te versterken en niet bang hoeven te zijn voor virussen en alles wat rondvliegt. Maar “gezond leven”, hoe werkt dat eigenlijk? De reclame doet ons geloven dat elk stukje kinderchocolade gezonde melk en vitamines bevat; De fitness-industrie wil dat we gaan sporten en proteïneshakes consumeren en zelfs in discountwinkels kun je vitaminepillen in plastic tubes kopen. We hebben keuze te over.

Op dit moment zie ik in gedachten een clichématige, zwaarlijvige burger en donutconsument met een reeks pillendoosjes die alle vitamines en vitale stoffen moeten bevatten die zijn fastfood niet biedt.

Hoe moet je je weg vinden door een jungle van reclame en aanbevelingen, wat is nu echt gezond? Hoe kan ik mezelf sterk maken tegen virussen en bacteriën en alle soorten milieutoxines, zoals microplastics, hormonen, antibiotica, enz.?

Ik kan alleen mijn weg vinden als een aanbeveling mij kan overtuigen.

DoTERRA leeft op een manier die overtuigt.

Hier kun je alles in vraag stellen en op elke vraag is een antwoord te vinden.

Overtuig uzelf en leer bij ons een gezonde levensstijl DoTERRA weten. Bij Levensoliën vindt u antwoorden op uw vragen. Ontvang van ons het live magazine en leer hoe u uw immuunsysteem perfect kunt ondersteunen.

Wij staan voor u klaar aan de telefoon 0228 – 38755526 of via e-mail sandra.spano@lebensoele.de

DoTERRA Citroen
Onderdeel van een gezonde levensstijl

Geef een reactie