Gezonde levensstijl

“Gezond leven”, de interpretatie is net zo individueel als het leven zelf. Hier heb ik het over mezelf en mijn perceptie van het leven. Ik rapporteer over mijn ervaringen en percepties. Deze hoeven niet voor alle mensen gelijk te gelden.

Net zoals ik een arts waardeer die een verantwoordelijke patiënt wil, vind ik het belangrijk dat vrijheid blijft bij het doen van aanbevelingen voor een gezonde levensstijl. De vrijheid om te voelen wat goed voor je is.

Want als Fritz zich in topvorm voelt met de dagelijkse consumptie van volkorenbrood, hoeft dat voor Marianne niet per se te gelden.

Luisteren naar ons eigen lichaam is moeilijk voor ons in tijden van symptoombestrijding. Want als we ergens pijn hebben, zijn we gewend om een pil te slikken om de pijn snel te laten verdwijnen. We hebben niet langer geleerd om onszelf in het oog te houden en eerst te kijken waar de pijn vandaan komt.

Leren dat pijn een oorzaak heeft die van nature en positief kan worden beïnvloed, is de eerste stap naar goed geïnformeerde zelfzorg.

Hoe u dit ondersteunt met etherische oliën, leest u in onze oliebar voor beginners op donderdag 16 april om 19.00 uur. Het evenement vindt voor de gelegenheid online plaats. Dat maakt ook ruimtelijke afstand een overkomelijk onderwerp 🙂

Het is gemakkelijk om daar te zijn. Gelieve u kort in te schrijven per e-mail [email protected] of telefonisch 0228 – 38755526 zodat ik u de link en enkele oliemonsters kan toesturen. Zoals altijd is deelname gratis.

Ik kijk uit naar jullie allemaal!

Geef een antwoord