Iets voor het immuunsysteem

Onze vriend Jörg is ontevreden: “Waarom babbelen de politici en virologen alleen maar over wat je kunt doen als je gepakt wordt, of hoe je kunt voorkomen dat je iemand contracteert die besmet is ?! Niemand vertelt ons hoe we ons immuunsysteem kunnen versterken !! “

Ik vraag me af of het de taak van de politiek is om mensen te leren hoe ze iets voor hun immuunsysteem kunnen doen …

Feit is in ieder geval dat het versterken van ons immuunsysteem een essentiële rol speelt voor ons lichaam als het gaat om blootstelling aan virussen en bacteriën. Een sterk immuunsysteem heeft iets om bedreigingen van allergenen, bacteriën en virussen tegen te gaan; bacillen hebben het hier moeilijk. Het is compleet anders met een verzwakte afweer van het lichaam.

Maar wat maakt ons lichaam sterk bij het omgaan met negatieve invloeden van buitenaf? Jörg zou dat ook graag willen weten.

Naast voedsel zoals verse groenten en fruit en voldoende water, die essentieel zijn voor ons organisme, biedt DoTERRA een scala aan ondersteunende vitale stoffen voor ons immuunsysteem. Van puur natuurlijke essences van de hoogste kwaliteit in de vorm van etherische oliën tot hoogwaardige biologisch beschikbare voedingssupplementen tot natuurlijke oplossingen voor lichaamsverzorging en zelfs voor het huishouden.

Omdat we niet alleen dagelijks met schadelijke stoffen worden geconfronteerd door ons vaak gedegenereerde voedsel, dat vervuild is door pesticiden en milieutoxines, doen schoonmaakmiddelen en cosmetica de rest.

Als ons immuunsysteem permanent wordt belast met schadelijke stoffen in voedsel, zoals industriële suiker, residuen van antibiotica en hormonen, heeft het weinig capaciteit om ziekteverwekkers zoals virussen aan te pakken.

Daarom is het volkomen logisch om aandacht te besteden aan wat we van ons organisme verwachten. Vooral in tijden van uitzonderlijke blootstelling aan b.v. B. bepaalde ziekteverwekkers.

Bovendien kunnen we de afweer van ons lichaam versterken door regelmatig citroenolie aan ons drinkwater toe te voegen. Twee druppels per glas geven het water een heerlijk verfrissende toets en hebben een balancerend effect op de zuur-base balans.

Het On Guard-oliemengsel (onze persoonlijke Superman) ondersteunt ons immuunsysteem krachtig door het dagelijks op de voetzolen aan te brengen en het in de kamer te verspreiden.

Twee van de vele geweldige manieren om het immuunsysteem te ondersteunen met etherische oliën. Als je meer wilt weten, bel ons of schrijf een e-mail. We delen ons enthousiasme voor DoTERRA-oliën graag met u.

Info@lebensoele.de of we kunnen rechtstreeks met u praten: 0228 – 38755526

Jörg is ook gerustgesteld als ik een fles citroenolie in zijn hand stop: “Er zit weinig in”, klaagt hij. “Dit is bedrieglijk. Met een klein bedrag kun je heel ver komen, Jörg. 15 ml komt overeen met 250 druppels. Dus hoe lang kom je daar als je 10 druppels per dag in je water drinkt? “

Geef een reactie