Waarom LLV?

Het feit dat mensen verschillende opvattingen hebben over wat gezond eten betekent, is een paar keer mijn onderwerp geweest.

Zeker is dat zelfs een optimale vorm van voeding niet langer de aanvoer van de noodzakelijke vitale stoffen kan garanderen. Dit komt door verschillende factoren: Enerzijds de gestaag toenemende milieuvervuiling door gifstoffen, hormonen en chemicaliën. Anderzijds belast ons stressvolle leven van alledag onze celfunctie en neemt onze behoefte aan vitamines en mineralen toe.

Men mag niet vergeten dat hoewel mensen zijn wat ze eten, ook andere factoren significant bijdragen aan een gezonde of minder gezonde levensstijl.

Een aspect dat hier niet moet worden onderschat, is stress en hoe ermee om te gaan. Onze manier van leven met tijd en deadlines, veel tijd aan het bureau en weinig beweging, “blijft niet vastzitten in kleren” zou gezegd zijn door mijn oma. Daarnaast is er een ongereguleerde dagelijkse routine met af en toe staand eten, te weinig rustfasen en constante beschikbaarheid.

DoTERRA LLV bevat essentiële voedingsstoffen en antioxidanten die onze stofwisseling, vitaliteit en gezondheid ondersteunen.

LLV ondersteunt de botten, huid, haar en nagels, versterkt de longen en luchtwegen, bevordert een gezonde hartfunctie en bevordert het algemeen welzijn. LLV ondersteunt de ogen, hersenen en zenuwen, evenals de stofwisseling en het immuunsysteem. Het is vrij van genetische manipulatie en bevat geen gluten of zuivelproducten.

Geef een reactie