Snelle start - hoe ga ik aan de slag?

Het gebruik van etherische oliën is eenvoudig, intuïtief en zeer nuttig. De vele beschikbare oliën, met hun talloze combinaties en toepassingen, kunnen echter een beetje verwarrend zijn voor nieuwkomers. Voor een gemakkelijke start van uw ontdekkingsreis naar etherische oliën dat raden we aan Enrollment Kit “ Family Essentials en Beadlet “ of dat “Home Essential”.

Wij vinden het belangrijk dat u de oliën niet alleen in huis heeft, maar ook kunt gebruiken voor uw gezondheid en welzijn. Wij helpen u graag verder nadat u zich als kortingsklant heeft aangemeld en een kit heeft gekocht.

We raden de 373 pagina’s tellende handleiding “Modern Essential s “. Het boek is een geweldige gids, die alle essentiële oliën van doTERRA beschrijft en vele toepassingen laat zien.

dōTERRA starterkits

Naast de twee inschrijvingskits biedt doTERRA ook andere interessante gebundelde pakketten tegen betaalbare inkoopvoorwaarden. Klik op de onderstaande knop om alle kits te zien.

Waarom een inschrijvingskit?
De kits die doTERRA aanbiedt, bieden een zeer goede prijs / prestatieverhouding en bevatten de belangrijkste oliën om de oliën en hun effectiviteit te leren kennen.

Essentiële gezinskit

een perfecte productmix voor de gezondheid van uw gezin.

Home Essential Kit

Basisproducten voor in huis inclusief diffusers