Maskerspray en deodorant ;-)

Ik ruim de troep op die mijn dochter heeft gemaakt tijdens het bakken van wafels met haar vriendin. De twee meiden verlieten het huis snel na de keukenactie … Met iets Wilde sinaasappel Het lukt me om mijn humeur in de diffuser te houden … als mijn vriend de keuken binnenkomt: “We hebben nog een fles Lucht ? Horst wil er een. “” Horst ?! “Ik kan het bijna niet geloven ..
Horst is waarschijnlijk de eeuwige vrijgezel onder de vrienden van mijn geliefde. Welke vrouw zou tenslotte een man willen die nog nooit een poetsdoek in zijn hand heeft gehad en ook de kleren uit zijn jeugd draagt? Ik vroeg hem bijna wie zijn was aan het doen was. Ongelofelijk dat hij dat zou doen ..
‘Hij begint claustrofobisch te worden onder het masker en heeft onlangs gemerkt dat je het aan een klant hebt aanbevolen, zodat hij beter kan ademen onder het masker.’
Zeer attent van Horst! Doet geen kwaad als ondersteuning van zijn deodorant. Omdat, zoals we weten, onze oliën zeer veelzijdig zijn 😉

Masker spray:

1 druppel doTerra Air met ongeveer
1 eetl. water mengen
en strooi een paar spetters op het masker 🙂
je kunt het mengsel natuurlijk ook bereiden in een kleine glazen spuitfles.