Plant kracht

Vette room was jarenlang mijn constante metgezel. Vooral in de wintermaanden kon ik twee uur lang niet zonder. Omdat de huid van mijn handen extreem gevoelig was door jarenlang werkgerelateerd omgaan met ontsmettingsmiddelen. Het gebruik van in de handel verkrijgbare reinigingsmiddelen deed de rest. Normale snel opneembare handcrème was niet genoeg, de dermatoloog ‘bedreigde’ mij met cortison en ik herinner me situaties waarin bijvoorbeeld in de supermarkt bij het betalen aan de kassa plotseling bloed over mijn hand liep omdat er weer een plekje was opengegaan.

Gelukkig behoort dit allemaal tot het verleden! Sinds ik met doTERRA-oliën werk, heb ik geen crème meer nodig. Niet in de zomer en niet in de winter, gewoon het constante gebruik van de oliën heeft ertoe geleid dat de huid van mijn handen normaliseert. Op een totaal ongeplande manier leerde ik hoe sterk dit prachtige natuurlijke product is en hoe goed de oliën ons immuunsysteem kunnen ondersteunen.

Geef een antwoord