Raad eens…

Sommigen zeggen dat het naar Kerstmis ruikt, kinderen houden vaak vooral van de geur en zelfs volwassenen drinken het in hun koffie …
‘Het ruikt niet bepaald lekker.’ zegt Sibylle met een zeurende ondertoon: “En het doet me echt niet aan Kerstmis denken! – Nou, Kerstmis met een hoestdrankje nasmaak … ha ha.” Mijn gast duwt de diffuser weg en draait zijn neus op. Sibylle heeft een sterke affiniteit met Chanel en Co. Ze vindt de toegang tot natuurlijke geuren en huismiddeltjes moeilijk.
“Het is verbazingwekkend, mevrouw Lenz zegt dat de kinderen minder infecties hebben sinds ze dit apparaat in de klas heeft opgesteld …!”
Met “apparaat” bedoelt ze een diffuser.
‘Inderdaad, Constantijn is sinds de zomer niet eens ziek geweest.’
Ik ben ervan overtuigd dat Sibylle het stabiele immuunsysteem van haar jongste als puur toeval beschouwt 😉
De basisschoolklas van mevrouw Lenz heeft al een tijdje een diffuser en een paar oliën dankzij een toegewijde en olieminnende moeder. Een die de concentratie bevordert, een voor een goed humeur en onder andere degene die hierboven is beschreven.

Als je al geraden hebt aan welk oliemengsel zelfs Sibylle denkt, laat het ons dan weten. Elk goed antwoord belonen we met een oliemonster.

Geef een antwoord