De magie van het begin

Nieuwjaar Nieuw geluk! Josef verslaat de zevende grappa van de avond: “Dat het voor mij gemakkelijker zal zijn om morgen te stoppen …!”
Mijn vriend lijkt ook met goede bedoelingen bezig te zijn, hij onderzoekt zijn oude hardloopschoenen.
Ik heb zojuist Sibylle aan de telefoon, die in haar perfectie de eerste beller van het tedere nieuwe jaar is: “Ik heb besloten om het familiemenu voor het nieuwe jaar te optimaliseren. Nadat je het afgelopen jaar zoveel van je hebt geleerd over gezond leven, is het tijd! ” Er vinden nog steeds tekenen en wonderen plaats! Zelfs mijn absoluut steriele, merkminnende vriend met een voorliefde voor chemicaliën kan DoTerra-oliën niet vermijden. Ik moet grijnzen.

Met haar goede bedoelingen blijft ze trouw aan zichzelf 😉 Ik moet toegeven, daar ben ik een beetje opgelucht over, zonder organisatie en planning zou Sibylle geen Sibylle zijn.
Terwijl zij aan de andere kant van de lijn staat en haar menu in de eerste week van januari gedetailleerd voor je beschrijft, kijk ik naar mijn dochter en haar vriend. De twee vrolijk lachende meisjes gaan volkomen onbezorgd het nieuwe jaar in.

Wat we ook van plan zijn Aangepaste is het oliemengsel dat ons ondersteunt. Het heeft een balancerend effect, geeft energie en reguleert tegelijkertijd onze emoties. De ideale etherische partner voor het creëren van nieuwe gewoontes 🙂

Adaptive is overigens ook als touch verkrijgbaar. Super praktisch voor in de handtas en toepasbaar in alle situaties: rol hem snel over de binnenkant van de polsen of op de nek of haal een paar keer diep adem uit de fles.