Ingrediënten:
- 6 – 8 druppels wilde sinaasappelolie
- 3 rijpe bananen
- 2 eieren
- 200 g speltmeel
- 1 pak. bakpoeder
- 3 el appelpulp
- 1 theelepel kaneel
- 50 g gemalen hazelnoten / amandelen
- wie houdt van: noten, chocolade, bessen
Voorbereiding:
Pureer de bananen met een vork. Voeg de eieren toe en meng ze door het bananenmengsel.
Voeg de wilde sinaasappelolie toe en roer goed.
Meng de bloem, bakpoeder en kaneel en voeg toe aan het bananenmengsel. De appelpulp ook. Meng alles goed tot een romig deeg ontstaat.
Als laatste worden de gemalen hazelnoten toegevoegd. Als je wilt, kun je nog steeds chocoladeschilfers toevoegen of toevoegen.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm, voeg eventueel een paar bessen toe.
Bak ongeveer 40 minuten op 180 graden boven / onderwarmte. Afgewerkt!